IKEA-versjonen av Knausen

Som nevnt tidligere, har vi funnet huset vårt hos ferdigleverandøren Norske Hus. Husmodellen «Knausen» leveres som «Precut», altså kuttet på forhånd. Det betyr at når det nå leveres, kommer hele huset som ferdig tilpassede planker og plater, og gjør jobben enklere for snekkerne. Og i dag, onsdag 24. februar, kom et helt hus minus takstoler på en stor trailer trillende inn grusveien i Fangebakken…

Etter godt tips fra byggmester hadde vi sørget for å gi våre nye naboer et heads-up med en liten notis i postkasse, slik at ingen planla noen store trafikkale krumspring denne morningen. Doningen som hadde med seg huset vårt klarte å snirkle seg inn grusveien, og sperret greit av hele innkjøringen til de 7 husene som ligger inn den lille veien.

Med rimelig grei presisjon klarte kranføreren fra Magne Gundersen kran og transport AS å få veivet alle materialpakkene på plass, og plutselig var det nesten like mye planker som stein på tomta! (Ok, DÉT skal noe til…) Ulrikke kapret noe av arbeidet på film, som kan sees over her!

Allerede i morgen setter snekkerne i gang å benytte materialene, så vi gleder oss veeeeeeeldig til en morsom oppdatering i morgen!

20160224_075705_webready

1 kommentar om “IKEA-versjonen av Knausen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *