Takstoler levert, løftet og på plass!

Mandag, o6:45. Kaldt, vått, mørkt. Bilen full av måker, sand, spader. Den mindre lukrative delen av husbygging i mars skinner gjennom; klar for måke- og klargjøring til krana kommer for å heise på plass takstolene, som ankommer 07:00. Teamleder Atle (som gjør en knalljobb sammen med gutta sine) er allerede i gang med salting og skraping, og sammen får vi klarert gårdsplassen. På tredje forsøk er krana på plass!

Nok en trailersjåfør viser imponerende føreferdigheter med stor lastebil – med henger – og snirkler seg inn den lille grusveien, akkurat på prikken der kranen får tak, og veldig smertefritt, på en halv times tid, ligger takstolene klare i veien opp til Fangebakken 24. Her forlater jeg åstedet, og gutta setter i gang.

Og resultatet? Når Ibelin og jeg ankommer tomta 16:30, er alle takstolene på plass, og det ser enda mer hus ut! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *