Utsikt!

Snekkerne har fått på plass vinduene denne uken, og det er gøy å vandre rundt i rommet og se den fine utsikten vi får, spesielt panoramautsikten i spisestuen! Det var alikevel tilløp til panikk da vi kom opp og fikk se vinduene satt på plass første gang…

Vi hadde spesifikt bestilt vinduer uten sprosser. Med såpass høy beliggenhet og utsikt mot vannet vil vi ha mest mulig utnyttelse av vinduene, og ikke la noe unødvendig sperre. Vi ble derfor smått skeptiske når vi kom opp og fikk se fire av de store vinduene allerede satt inn, MED sprosser.

Heldigvis var snekkergjengen der da, og fikk beroliget oss – alle sprossene kan tas av! Vi kunne puste lettet ut, og kose oss med å gå gjennom huset og se ut av vinduene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *