The one good thing…

For over et år siden, når vi snakket med en flott fyr kalt Helge Mathisen i Blå Bolig, kom han med et utsagn om husbygging vi egentlig lo litt av, men som har vist seg sant.

Du må ha den ene tingen du bruker penger på som du egentlig ikke trenger, eller ikke ville betalt så mye for, den ene tingen som gjør huset ditt.

Han fikk rett i vårt tilfelle også, og vi har nå funnet «den ene tingen» (som jo da blir to ting) vi bruker mer penger enn vi egentlig ville på, bare fordi en oppgradering blir så mye finere, og fordi trappa er noe av det første du ser når du åpner inngangsdøra og som vil stå sentralt i både under- og førsteetasjen.

I huspakken fra Norske Hus fulgte trappen Fjord fra Stryntrappa med, som vist på bildet under.

Stryntrappa: Flora trapp

Fjord trapp fra Stryntrappa. Bildet hentet med tillatelse fra www.stryntrappa.no

En absolutt fin og grei trapp. Men (dumme som vi var, hehe 🙂 ) begynte vi å kikke litt på trapper på Stryntrappa.no, og jammen er det mange fine trapper også. Og vi forelsket oss…

Modellen Foss er akkurat det vi har sett for oss og ønsket oss. Treverket, glass i rekkverket, åpne trinn med barnesikring i metall… Elementene vi har blandet og basert hele interiøret på i en og samme trapp. Dette ble den ene tingen vi valgte å bruke mer penger enn planlagt på, og jammen har Helge rett!

Stryntrappa: Foss trapp

Foss trapp fra Stryntrappa. Bildet hentet med tillatelse fra www.stryntrappa.no

Går noen av leserne med et byggeprosjekt i magen, anbefaler vi en titt på Stryntrappa.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *