Takrenner, rammer og rør!

Nå har vi kommet til den fasen hvor det ser ut som om det skjer mindre og mindre… Heldigvis ser vi tydelig at det er mye finplukk når vi er der oppe.

Blant annet har de siste dagene gitt oss rammer akkurat slik vi ønsket oss rundt vinduene – minst mulig fiksfakserier, former og farger; vi ville ha de hvite rammene som detalj nok i den vakre kledningen. Derfor laget snekkerne helt normale firkanta rammelister av kledningen – gjør den praktiske nytten samtidig som de glir fint inn med resten av kledningen.

Ventilasjonsanelgget og sentralstøvsugeren blir det trukket rør til, så vi begynner å se skjelettet inne fylle seg opp. Trappehull og gulv på loftet er på plass. Snart begynner vi å frese buespor til gulvrørene i 1. etasje.

I løpet av Mai er snekkerne mest sannsynlig klare, og vår jobb setter i gang for fullt. Det betyr en drøy måned til før hele huskroppen er klar – det har gått fort!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *