29. mars 2015

Om prosjektet

Den lille familien Akerbæk består i skrivende stund av pappa Marius, mamma Ulrikke og 3 år gamle Ibelin (samt 5 år gamle Senja, den brune, sultne katten vår). Ulrikke har hatt en drøm om å bygge sitt eget hus lenge, og Marius har etterhvert gjort drømmen til sin også.

I 2014 begynte vi så smått og se etter tomter. Ulrikke har lenge jobbet i Fredrikstad, Marius skulle begynne å jobbe i Moss, og huset på Risum på andre siden av byen ble ganske langt unna. Så vi begynte å se etter tomter, og overraskende fort fant vi drømmetomta: På Isebakke, 200 meter fra Singlefjorden, i et etablert og koselig nabolag, litt oppå en knaus, var det skilt ut tre tomter med sjøutsikt og kveldssol. Den siste av disse var fortsatt ikke solgt, så vi dro for å se på den. «Her vil jeg bo», tenkte vi begge, og var raskt ute med å skaffe oss vår egen tomteperle.

Deretter startet planleggingen, som har holdt på siden. Godt over et år med tenking, tegning, diskusjoner, tips, ombestemmelser, nye ombestemmelser, litt mer tenking og tegning, fant vi endelig en løsning vi ble fornøyd med. På den lille knausen vår skulle vi bygge huset Knausen fra Norske hus, og i desember 2015 ble tomten klargjort. Januar 2016 sto ringmuren på plass, de fleste rommene er planlagt både på inn- og utsiden, og vi venter spent på å starte dekoreringen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *